Актрисата Александра Сърчаджиева най-сетне е успяла да изплати заемите, които натрупа

...
Актрисата Александра Сърчаджиева най-сетне е успяла да изплати заемите, които натрупа
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева си стъпи на краката, върна сериозни борчове

Актрисата Александра Сърчаджиева най-накрая е съумяла да изплати заемите, които натрупа след гибелта на брачна половинка си Иван Ласкин.

Сумата, която е върнала, е малко над 20 хиляди лв., 15 хиляди от които – потребителски кредит. Останалото било помощ, предоставена й от сътрудници, близки другари и познати.

" Аз не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за медикаменти “, споделя телевизионната водеща, която не укорява никого, само че признава, че едни от " виновниците “ дълго време да се задържи на едно място и едвам в този момент да изплува от дъното са някогашните й шефове, осъществили приключенския риалити формат на Нова тв " Игри на волята “.

" Бях взела доста заеми, с цел да заплащам медикаменти. Случи се най-голямата покруса в живота ми, изгубих Иван. Имах покана за втори сезон. През януари ме предизвестиха, че би трябвало да отложа уговорките, които имам. Отказах всичко, което ми беше препоръчано. Бях махната от предаването пет дни преди началото на фотосите, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще вършат шоу, само че без мен. Пет часа гледах в точка, след което доста плаках, тъй като ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция “, разкрива актрисата преди броени дни. Всъщност спорът е бил бездънен – Алекс е била унижавана и обиждана от екипа на хитовата продукция, които избират нови водещи, написа Галерия.

Днес Сърчаджиева споделя, че вече е стъпила на краката си, само че това й е коствало години самообладание, доста старания и безкрайни вечери, в които е мислила, че няма да се оправи без мъжа си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР